Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

holevashomefb

HOLEVAS HOME

Τεχνική Εταιρία 

Σπ. Λάμπρου 83,Ιωάννινα
Περιγραφή

Τηλ. : 6980154412

Η “HOLEVAS-HOME” είναι μια εταιρεία που ασχολείται με τη μελέτη κατασκευή και πώληση κατοικιών γραφείων καταστημάτων και γενικά την αξιοποίηση των ακινήτων.

Αποτελεί τη φυσική συνέχεια του έργου της προσωπικής επιχείρησης του Γεωργίου Χολέβα που έβαλε τη σφραγίδα του στις γειτονιές της όμορφης πόλης των Ιωαννίνων, αλλά και έξω από αυτή, επί 35 συνεχή έτη. Η εμπειρία του στον τομέα των μελετών και κατασκευών ιδιωτικών έργων αποδεικνύεται από μία πληθώρα οικοδομών υψηλής ποιότητας και αισθητικής που έχουν κατασκευαστεί σε διάφορα σημεία της πόλης των Ιωαννίνων αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας.

Ταυτόχρονα δραστηριοποιήθηκε και σε έργα του δημοσίου τομέα σε όλη την Ήπειρο. Έργα οικοδομικά, συμπληρώνουν μια γκάμα δραστηριοτήτων που κατατάσσει την εταιρία “HOLEVAS-HOME” σε μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές – τεχνικές εταιρίες στην Ήπειρο. Η εμπειρία στην κατασκευή έργων εκπροσωπείται κατά κύριο λόγο από την κατασκευή του Οdeon στην παραλίμνια περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων.

Με την έναρξη της επαγγελματικής δραστηριότητας του Χολέβα Λεωνίδα (υιού του Γεωργίου) – Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού Τ.Ε. και τη συμμετοχή του Χολέβα Χρήστου (υιού του Γεωργίου) – Εργολάβου Μηχανικού Κατασκευών Τεχνικών ‘Εργων δημιουργήθηκε η Μ. Ιδιωτική. Κεφαλαιακή. Εταιρεία “Holevas Home”.

Από την αρχή της δραστηριότητας και της ιστορίας της, η “Holevas Home” δραστηριοποιήθηκε στις υπηρεσίες Πολιτικών Μηχανικών και ήταν προσανατολισμένη στα οικοδομικά έργα του ιδιωτικού τομέα (κυρίως κατοικίες), που προϋποθέτουν υψηλή ποιότητα κατασκευής και άρτια αισθητική, μεγάλη ταχύτητα στην ολοκλήρωση και σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις.

Κατά την διάρκεια των ετών που μεσολάβησαν από την ίδρυσή της, κατόρθωσε να εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής κτιριακών έργων στα Ιωάννινα. Το κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι η μελέτη και κατασκευή οικοδομών-κτιριακών συγκροτημάτων και η πώληση ή εκμετάλλευση με οποιοδήποτε τρόπο των περιερχόμενων στην εταιρία ιδιοκτησιών..

Η εμπειρία του Γεωργίου Χολέβα σε συνδυασμό με τις σύγχρονες αντιλήψεις και τη γνώση των νέων τεχνολογιών από τους υιούς Λεωνίδα και Χρήστο Χολέβα καθώς και η αρμονία με την οποία λειτουργεί και αναπτύσσεται η οικογενειακή αυτή επιχείρηση αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας.

Κύριο μέλημα της εταιρίας είναι:

* Υψηλού επιπέδου και ποιότητας έργα
* Κτίρια και κτιριακά συγκροτήματα καλαίσθητα και απόλυτα εναρμονισμένα με το φυσικό και δομημένο περιβάλλον.
* Μικρότερος χρόνος ολοκλήρωσης τους βάσει τηρούμενου χρονοδιαγράμματος.
* Ευελιξία στην πραγματοποίηση αλλαγών (επιθυμίας των πελατών) στα υπό ανέγερση κτίρια
* Εναρμόνιση στόχων και αποφυγή προβλημάτων μεταξύ των εμπλεκομένων στην εκτέλεση του έργου (συνεργείων, προμηθευτών κλπ.)
* Φιλική αντιμετώπιση και ικανοποίηση του πελάτη

Κοινωνική Ευθύνη 

Η “HOLEVAS-HOME” ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό και τους νέους και το αποδεικνύει έμπρακτα.Στο πλαίσιο του “ευ αγωνίζεσθαι” θεωρώντας τον αθλητισμό πυλώνα σωματικής και πνευματικής υγείας ενισχύει μέσω χορηγιών της αθλητικές δραστηριότητες των ομάδων επαγγελματικών – περιφεριακών και τοπικών πρωταθλημάτων.

Υπηρεσίες :

Στη Holevas Home παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που αφορούν την κατοικία, την επιχείρηση ή το οικόπεδό σας.

* Άδειες  Δόμησης 
* Άδειες Καταστημάτων 
* Ανασύσταση Φακέλου 
* Βεβαίωση Μηχανικού περί μη αυθαίρετης Κατασκευής 
* Έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού 
* Μελέτες 
* Τακτοποίηση Αυθαίρετων  
* Τακτοποίηση Ημιυπαίθριων Χώρων
* Τοπογραφικά  
* Φωτορεαλισμός 

Εμφανίσεις
3744
Φωτογραφίες
312474_463935336995311_2002287712_n.jpg
601261_463935456995299_640121406_n.jpg
544.jpg
Χάρτης
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα10:00 - 14:00
Τρίτη10:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00
Τετάρτη10:00 - 14:00
Πέμπτη10:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00
Παρασκευή10:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00
ΣάββατοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά