Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

ΡΙΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε.

Βιοτεχνία Φύλλου Κρούστας - Καταΐφι - Σφολιάτα 

ΒΙ.ΠΕ.,Ιωάννινα
Περιγραφή

Φύλλο για πίτες και γλυκά

Ιδανικό για όλων των ειδών τις πίτες και γλυκά με ελαφρύ & ελαστικό φύλλο κρούστας που δουλεύεται εύκολα χωρίς να σπάει.

Φύλλο λεπτό, φτιαγμένο από αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας. Ελαστικό και εύπλαστο, μπορεί να πάρει διάφορα σχήματα, ακολουθώντας τη φαντασία σας.

Όταν ψήνεται, γίνεται τραγανό και χρυσορόδινο, αναδεικνύοντας με τη διακριτική γεύση του τη νοστιμιά της γέμισης που επιλέξατε να αγκαλιάσει. Χρησιμοποιήστε το τόσο για μαγειρικές όσο και για ζαχαροπλαστικές δημιουργίες.

Κανταΐφι

Εύκολο στο δούλεμα και ανθεκτικό χωρίς να διαλύεται κατά τη χρήση. Στο ψήσιμο δεν θρυμματίζεται και έχει πολύ καλή απορρόφηση στο σιρόπι.

Ιδανικό για γλυκές και όχι μόνο δημιουργίες.

Σφολιάτα

Η σφολιάτα μας είναι φτιαγμένη από εκλεκτό αλεύρι και κυρίως από εξαιρετικής και άριστης ποιότητας φυτικά λιπαρά που όταν ψήνεται φουσκώνει σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά λεπτά φύλλα ενώ παράλληλα παραμένει τραγανή και κυρίως μπορεί να καταναλωθεί και κρύα!

Ιδανική cattering, για πίτες, για αλμυρά και γλυκά πιτάκια,, σιροπιαστά σφολιάτας, μιλφέιγ, τάρτες, κίς λορέν, για ατομικά κρουασάν, κορνέ κ.α.

Εμφανίσεις
6404
Κατηγορίες
Βρίσκεται σε: ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΕΝΙΚΑ
Φωτογραφίες
rizos1.jpg
rizos2.jpg
rizos3.jpg
rizos647.jpg
rizos487487.jpg
rizos9879.jpg
rizoslogo.jpg
Χάρτης