Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

VILLA MILENA SIVOTA

3e1febed-07c6-4647-81d6-5e52025d95c5
Δραστηριότητα:

Βίλα - Διαμέρισμα -  Μεζονέτα

Οδός: Σύβοτα
Πόλη: Ηγουμενίτσα
Κινητό Τηλ.: 6972055861
Instagram: villa_milena_sivota
Περιγραφή:

Airbnb : Villa Milena

Tripadvisor : Villa Milena

Youtube : Villa Milena - Sivota

Η VILLA MILENA είναι μια τριώροφη κατοικία έτοιμη να φιλοξενήσει εσάς  και την οικογένεια σας ή τους φίλους σας, καθώς προσφέρεται τόσο για οικογενειακές, όσο και για διακοπές με παρέα. Το ιδιαίτερο πλεονέκτημα που διαθέτει είναι ο σχεδιασμός της, που της επιτρέπει να απομονώνεται χωριστά και να διατίθεται σε 3 μέρη.

Αισθητική

Ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα που σέβεται και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του τοπίου. Συνδυάζει αρμονικά την πέτρα, το ξύλο αλλά και σύγχρονα υλικά που καθιστούν την κατοικία άνετη, ασφαλή και κυρίως πολυτελή. Κάθε λεπτομέρεια είναι προσεγμένη με σεβασμό στην φύση, σύμφωνα με την οικολογική πολιτική.

Τοποθεσία

 Η πανέμορφη πετρόκτιστη VILLA MILENA με την εξωτερική πισίνα, βρίσκεται σε μια γραφική εσοχή του κόλπου της Πλαταριάς, 5 μόλις χιλιόμετρα από τα κοσμοπολίτικα Σύβοτα.

Μεζονέτα

Στo κάτω επίπεδο της μεζονέτας θα βρείτε άνετο καθιστικό με καναπέ – κρεβάτι, γωνιακό καναπέ και σαλόνι με παραδοσιακό τζάκι. Για όσους είστε λάτρεις της μαγειρικής, η μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα θα σας ικανοποιήσει και θα σας δώσει έμπνευση μαγειρεύοντας με θέα τη θάλασσα. Στο μεγάλο μπαλκόνι σας περιμένει μια υψηλής ποιότητας εξοχική τραπεζαρία καθώς και μια ψησταριά barbeque για να ετοιμάσετε ένα ξεχωριστό γεύμα.

Στον επάνω όροφο της μεζονέτας υπάρχει η μεγάλη κρεβατοκάμαρα με διπλό και μονό κρεβάτι, ευρύχωρη ντουλάπα και ατομικό μπάνιο, το οποίο διαθέτει πλυντήριο ρούχων. Η κρεβατοκάμαρα καταλήγει σε έναν εξώστη που βλέπει στον κάτω όροφο της μεζονέτας. Αυτή η καινοτομία συμβάλλει στην αξιοποίηση του φωτός και επιτρέπει τη θέα στο απέραντο γαλάζιο, από κάθε σημείο.

Η μεζονέτα (επάνω μέρος) επικοινωνεί με το ισόγειο διαμέρισμα (κάτω μέρος) με εσωτερική σκάλα και πόρτα που κλειδώνει έτσι ώστε να απομονώνει τα δύο μέρη.

Villa Milena - Διαμονή Παροχές

- 4 guests
- 1 double bed
- 1 single bed
- smart TV
- air-condition
- garden access
- sea view
- pool
- BBQ

Διαμέρισμα

Το ισόγειο διαμέρισμα, είναι πραγματικά ευρύχωρο. Αποτελείται από λειτουργική κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, άνετο καθιστικό, 4 υπνοδωμάτια με ιδιαίτερη διακόσμηση στο καθένα και δύο μπάνια, όπου το ένα διαθέτει μπανιέρα και πλυντήριο. Το κάθε υπνοδωμάτιο έχει το προσωπικό του ύφος και στυλ. Το κλασσικό με τα καρυδένια έπιπλα, το μοντέρνο με τη μεταλλική κρεβατοκάμαρα, το ρομαντικό με το εκρού διπλό κρεβάτι και το κομψό ανάκλιντρο, αλλά και το νεανικό με καναπέ κρεβάτι.

Όλα τα δωμάτια έχουν ευρύχωρες ντουλάπες και υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον κρεβατιού ή παιδικού κρεβατιού σε κάθε κρεβατοκάμαρα.

Το ισόγειο διαμέρισμα έχει άμεση πρόσβαση στην ευρύχωρη βεράντα με τα άνετα έπιπλα κήπου.

Villa Milena - Διαμονή Παροχές

- 9 guests
- 3 double beds
- 3 single beds
- smart TV
- air-condition
- garden access
- sea view
- pool
- BBQ

Ολόκληρη η Βίλα

Τα δύο μέρη (μεζονέτα & ισόγειο διαμέρισμα) αποτελούν μαζί τον χώρο της βίλας.

Ολόκληρη η βίλα περιβάλλεται από έναν υψηλής αισθητικής κήπο με γκαζόν και μια μοναδική σύνθεση πλούσια σε πολύχρωμα λουλούδια, θάμνους και χαμηλά δέντρα. Ένας πραγματικά πανέμορφος και ασφαλής χώρος ξεκούρασης αλλά και παιχνιδιού, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά.

Στη μια πλευρά του κήπου θα βρείτε την μεγάλη πισίνα που συμμορφώνεται πλήρως με τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής. Εδώ θα απολαύσετε το μπάνιο σας ή την ηλιοθεραπεία σας, στις άνετες ξαπλώστρες.

Ολόκληρη η βίλα διαθέτει φυλασσόμενο ιδιωτικό πάρκινγκ , σύστημα ασφαλείας και πυρασφάλειας.

Villa Milena - Διαμονή Παροχές

- 13 guests
- 4 double beds
- 4 single beds
- smart TV
- air-condition
- garden access
- sea view
- pool
- BBQ

Τα Σύβοτα αποτελούν ένα από τα κυριότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συγκεντρώνει πλήθος τουριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ο οικισμός είναι χτισμένος σε έναν μικρό κόλπο στον οποίο βρίσκονται διάσπαρτες διάφορες νησίδες, κυριότερες εκ των οποίων είναι ο Άγιος Νικόλαος,το Μαύρο Όρος και το Μουρτεμένο.

Οι εξαιρετικές παραλίες της περιοχής των Συβότων οι οποίες ξεχωρίζουν για την σπάνια και μοναδική φυσική ομορφιά τους, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την Villa Milena.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1030
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα