Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

AROMA DRYOS ECO & DESIGN HOTEL

94624923_2607707689344423_3453109592374902784_n
Δραστηριότητα:

Ξενοδοχείο

Οδός: Αβέρωφ 1, Μέτσοβο
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2656029008
Instagram: aroma_dryos_hotel
Περιγραφή:

BookingAroma Dryos Eco & Design Hotel

Youtube : Ξενοδοχείο ΑΡΩΜΑ ΔΡΥΟΣ Μέτσοβο Ιωάννινα [HD] by Alexandro Analiti

Hotels.com: Άρωμα Δρυός – Design Hotel

Tripadvisor: Aroma Dryos Eco & Design Hotel

Trivago : Aroma Dryos Hotel

Στο κέντρο του Μετσόβου, σε ένα ήσυχο σημείο με πλήρη θέα στο βουνό, το AROMA DRYOS δεσμεύεται να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες μια άνετη και πολυτελή διαμονή, σε κοντινή απόσταση από όλα τα κορυφαία αξιοθέατα.

Δωμάτια

Ανακαλύψτε πολυτελείς σουίτες και δωμάτια με μοναδική θέα και υπηρεσίες

Το Ξενοδοχείο Aroma Dryos αποτελείται από 16 δωμάτια και σουίτες, το καθένα μοναδικά διακοσμημένο, προσφέροντας όλες τις ανέσεις και την αισθητική ενός BOUTIQUE HOTEL. Διαθέτοντας τζάκι, μοναδική θέα στο βουνό, στρώματα COCOMAT, υδρομασάζ, υψηλής ταχύτητας WIFI σε συνδυασμό με τις προσεγμένες μας υπηρεσίες, δημιουργούν μια βάση που θα κάνουν την απόδρασή σας ένα τέλειο όνειρο.

Standard Double Rooms

Τα κομψά σχεδιασμένα Standard Rooms είναι επιπλωμένα με διπλό κρεβάτι COCOMAT, χειροποίητο γραφείο εργασίας, ευρύχωρο μπάνιο με ντους υδρομασάζ και πολυτελή είδη καλλωπισμού. Παρ’ όλο που αυτός ο τύπος δωματίου δεν έχει θέα στο βουνό, το ιδιωτικό του μπαλκόνι ικανοποιεί κάθε επισκέπτη.

Superior Mountain View Rooms

Τα φωτεινά και άνετα Superior Rooms είναι εξοπλισμένα με διπλό κρεβάτι, τζάκι, πολυτελές μπάνιο με ντους υδρομασάζ και επώνυμα καλλυντικά, ενώ το ιδιωτικό τους μπαλκόνι έχει θέα στο βουνό.

Deluxe Mountain View Rooms

Τα ευρύχωρα Deluxe Rooms περιλαμβάνουν άνετη πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι, KING ή QUEEN SIZE κρεβάτι, ένα μεγάλο γραφείο εργασίας, πολυτελές μπάνιο με ντους υδρομασάζ, 45’’ FLAT TV και υψηλής ταχύτητας WIFI. Δύο απο τα δωμάτια μπορούν επίσης να φιλοξενήσουν 1 εώς 2 παιδιά. Η πανοραμική θέα από το ιδιωτικό μπαλκόνι μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Junior Suites Mountain View

Οι Junior Suites βρίσκονται στην σοφίτα του ξενοδοχείου μας, προσφέροντας εντυπωσιακή θέα στο βουνό. Ιδανικές για ρομαντικά ζευγάρια ή τετραμελή οικογένεια, καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα (2 ενήλικες και 2 παιδιά). Αποτελούνται από ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα, καθιστικό με τζάκι pellet και πολυτελές μπάνιο, ενώ 3 απο τις σουίτες διαθέτουν επίσης τζακούζι & χρωματοθεραπεία. Τα πάντα εδώ κάνουν την διαμονή σας αξέχαστη.

Παροχές 

Aπολαύστε τις μοναδικές παροχές των Standard Double Rooms

* Στρώματα COCOMAT
* Ιδιωτικό μπαλκόνι
* Πολυτελές μπάνιο
* Υψηλής ταχύτητας, δωρεάν WIFI
* Χρηματοκιβώτιο
* GUY LAROCHE Μπουρνούζι
* GUY LAROCHE  πετσέτες
* Καλλυντικά APIVITA
* Air Condition
* Αυτόνομη θέρμανση
* Ντους υδρομασάζ
* Γραφείο εργασίας
* Pillow Menu
* Flat Screen TV
* Mini Bar
* Delicatessen Box
* Σεσουάρ
* Παντόφλες
* Room Service
* Δωρεάν θέση στάθμευσης

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1136
Κατηγορίες: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα