Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

MYRTALI ORGANICS

MYRTALI4
Δραστηριότητα:

Βιολογικά προϊόντα

Οδός: Κων/νου Παλαιολόγου 10, Νέα Ζωή
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651301650
Κινητό Τηλ.: 6945212153
Facebook: Myrtali Organics
Instagram: myrtali.organics
Περιγραφή:

ΠΟΙΟΙ ΕIΜΑΣΤΕ

Η Μυρτάλη Οrganics είναι μια εταιρεία αμιγώς ελληνική που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια, παραγωγή και τυποποίηση βιολογικών αρωματικών φαρμακευτικών φυτών.

Η σημασία στη λεπτομέρεια, η επιμέλεια σε όλα τα στάδια της παραγωγής και η συνεχής έρευνα εγγυώνται προϊόντα μοναδικής ποιότητας με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

To μικροκλίμα της Ηπείρου, το υψόμετρο, η φυσική ξήρανση και η άνυδρη καλλιέργεια συντελούν στην μοναδικότητα των προιόντων μας.

Οι καλλιέργειες μας βρίσκονται σε περιοχή Natura.

 

Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Για την εταιρεία μας οι έννοιες της ασφάλειας και της υψηλής ποιότητας στα τρόφιμα είναι αδιαπραγμάτευτες.

Γι’ αυτό το λόγο τα προϊόντα μας απο το χωράφι μέχρι το τελικό προϊόν πληρούν όλους τους κανόνες των εθνικών και διεθνών κανονισμών και είναι κάτω απο τον συνεχή έλεγο και καθοδήγηση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ως προς την ασφάλεια και την βιοδραστικότητα τους.

Με τον ίδιο φορέα εργαζόμαστε εντατικά και εφαρμόζουμε πρακτικές πάνω σε καινούργια καινοτόμα προϊόντα. Στρατηγική μας επιλογή είναι και θα είναι η ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή και σεβασμό στο περιβάλλον.

Η καλλιέργεια μας περιλαμβάνει περισσότερα από σαράντα βότανα και άγρια φρούτα του δάσους πολλά εκ των οποίων αυτοφύονται σε αυτό τον ορεινό όγκο της Ηπείρου, από αρχαιοτάτων χρόνων.

Τα κτήματα μας είναι επισκέψιμα, καθώς και το εκθετήριο βοτάνων που δημιουργήσαμε με θησαυρούς της φυσικής μας κληρονομιάς.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-18:00

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 487
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα