Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

ferdinandosfb

FERDINANDOS BARBER-SHOP

Κουρείο - Barber Shop

Μετσόβου 12,Ιωάννινα
Περιγραφή

Το να εμπιστευτείς ένα μπαρμπέρη, για κάποιους είναι δύσκολο, η εμπειρία όμως του FERDINANDOS BARBER-SHOP θα σε κερδίσει και θα σε καταστήσει – εγγυημένα – τακτικό πελάτη. Το κουρείο  δημιουργήθηκε για να δώσει πραγμάτικο νόημα μιας προσεγμένης εμφάνισης, για να καλύψει αλλά και να δημιουργήσει ανάγκες για τον σύγχρονο άντρα, όπου μέσα από την δική μας οπτική το αποτέλεσμα ταιριάζει απόλυτα στο δικό σου στυλ και θα αναδείξει με  τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δική σου προσωπικότητα.

Από το πρώτο ραντεβού, θα συνειδητοποιήσεις ότι βρήκες το ιδανικό spot για την επιμέλεια της εξωτερικής σου εμφάνισης και θα απολαύσεις κούρεμα ανάλογο των αναγκών σου, μ’ένα κλασικό αλλά και σύγχρονο look παντός είδους τριμαρίσματα και περιποίηση γενειάδας για τους μουσάτους, με προσοχή και λεπτοδουλειά.

Και όταν κουρευτείς, για να διατηρήσεις αψεγάδιαστο το look σου, εδώ θα βρεις όλα αυτά τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα σε βοηθήσουν σε αυτό – πομάδες, πηλούς, gels και λάδια αλλά και θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής, από τα πιο «ψαγμένα» brands.

Εμφανίσεις
5202
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
2.jpg
271017528_126197856550684_9003774294785942983_n.jpg
Χάρτης