Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

aygerisfb1

ΑΥΓΕΡΗΣ ΔΟΜΙΚΑ - ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Ξηρά Δόμηση - Εξωτερική Θερμομόνωση - Χρώματα - Μονωτικά Υλικά - Στεγανοποίηση - Διακοσμητικές Κορνίζες - Εργαλεία

7ο χλμ Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, Βουνοπλαγία,Ιωάννινα
Περιγραφή

Το όραμα μας 

Οι συνεργάτες μας, πελάτες και προμηθευτές, να ταυτίζουν την εταιρεία μας με την ποιότητα, την ταχύτητα, την συνέπεια, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα. Να μας εμπιστεύονται και να μας αντιλαμβάνονται ως μία από τις φερεγγυότερες εταιρείες του χώρου.

Οι άνθρωποί μας να νιώθουν ασφαλείς, ικανοποιημένοι, δημιουργικοί και με αυτοεκτίμηση. Να είναι περήφανοι για την εργασία τους και την εταιρεία. Να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Να εργαζόμαστε για ένα καλύτερο φυσικό και αστικό περιβάλλον. Να προσφέρουμε στα κοινωνικό σύνολο. 

Η αποστολή μας

Να επιλέγουμε πάντα ποιοτικά υλικά που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης δόμησης. Να παρέχουμε στους πελάτες μας τα προϊόντα που χρειάζονται και προτιμούν, στον χρόνο και τον τόπο που επιθυμούν, με το πλέον ανταγωνιστικό κόστος.

Να τους συμβουλεύουμε και να τους ενημερώνουμε με αντικειμενικότητα για τις εναλλακτικές λύσεις στα κατασκευαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, από τα θεμέλια μέχρι την τελική αποπεράτωση της κατασκευής. Να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για το ανθρώπινο δυναμικό μας. Να παρέχουμε υλικά, υπηρεσίες και λύσεις που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και συμβάλλουν στην κοινωνική ευημερία.

Προϊόντα 

* Εξωτερική θερμομόνωση

* Ξηρά Δόμηση

* Πατητή Τσιμεντοκονία

* Μονωτικά υλικά

* Στεγανοποίηση

* Διακόσμηση

* Χρώματα

* Επισκευή – Προστασία

* Σφράγιση – Συγκόλληση

Εμφανίσεις
7970
Φωτογραφίες
no-2.jpg
no-1.jpg
no-4.jpg
Χάρτης
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα07:00 - 18:00
Τρίτη07:00 - 18:00
Τετάρτη07:00 - 18:00
Πέμπτη07:00 - 18:00
Παρασκευή07:00 - 18:00
Σάββατο07:00 - 15:00
ΚυριακήΚλειστά