Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

 λογο

DERMAMEDART - ΓΑΜΒΡΟΥΛΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Ιατρός Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Υποκατάστημα: Αθήνα: Λεονταρίου 6 – Νέα Ιωνία 4ος όροφος Τηλεφωνικό κέντρο : 2106811611 

Μιχαήλ Αγγέλου 15, 3ος Όροφος (εντός στοάς),Ιωάννινα
Περιγραφή

Στο Δερματολογικό Ιατρείο Χρυσάνθη Γαμβρούλια θα βρείτε την εξυπηρέτηση που πάντα περιμένατε από μία Δερματολόγο. Ο ευχάριστος χώρος, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό, οι αποτελεσματικές μας θεραπείες αλλά και η κατανόηση που δείχνουμε στις ανάγκες σας είναι τα χαρακτηριστικά που μας βάζουν στην κορυφή των επιλογών σας. 

Το ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων, στην οδό Μ.Αγγέλου 15 και είναι ανοιχτό Δευτέρα με Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι τις 17:00.

Η Γαμβρούλια Χρυσάνθη είναι αυτοδημιούργητη, νέα και άκρως επιτυχημένη στον τομέα της. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μέσα από την διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την πόλη των Ιωαννίνων, όπου και πέρασε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου το 1992. Αποφοίτησε με άριστα το 1998 και συνέχισε με την εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου και με άσκηση ενός έτους στη Γενική Παθολογία στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρεβέζης.

Ολοκλήρωσε την 3ετή άσκηση που απαιτείται για απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας της Δερματολογίας –Αφροδισιολογίας στη Δερματολογική Κλινική του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Κατά την περίοδο αυτή εκπαιδεύτηκε στη κλινική Δερματολογία, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, Παιδοδερματολογία, επεμβατική δερματολογία (Laser ,κρυοχειρουργική,διαθερμοπηξία).

Συνέχισε την μετεκπαίδευση της στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων νόσων “ Ανδρέας Συγγρός”,στην αισθητική δερματολογία (χημικά peelings, μικροδερμοαπόξεση, εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης και εμφυτευματων υαλουρονικού οξέος, δερματολογικές εφαρμογές Laser και IPL).

Το 2009 σηματοδοτεί και την έναρξη της αυτόνομης επαγγελματικής δραστηριότητας της κ. Γαμβρούλια, με την σύσταση Δερματολογικού - Αφροδισιολογικού ιατρείου στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

Πέρα από την επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία, διακρίνεται και για την αέναη προσπάθεια της, με την δραστηριοποίηση της σε μια σειρά από ενημερωτικές ιατρικές ημερίδες και σεμινάρια, προκειμένου να προβληθεί η αναγκαιότητα της προληπτικής ιατρικής και να ενημερωθεί το κοινό για τους κινδύνους της ηλιακής ακτινοβολίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Χρυσάνθη Γαμβρούλια είναι μέλος του ΙΣΙ ( Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων), της ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρία) καθώς και της Ελληνικής Εταιρίας Δερματοσκόπησης.

Υπηρεσίες:

* Laser θεραπείες
* Αποτρίχωση /Ονυχομυκητιάσεις /Ακμή /Ουλές /Ραγάδες /Ανάπλαση προσώπου
* Καθαρισμός προσώπου
* Χημικό peeling /yellow peel
* Δερμοαπόξεση
* Μεσοθεραπεία(Ανώδυνη/Microneedling/Αυτόλογη-PRP)
* Κρυολιπόλυση
* Botox
* Υαλουρονικό οξύ
* Τριχοριζόγραμμα
* Θεραπεία τριχόπτωσης-PRP
* Ενέσιμη θεραπεια κυτταρίτιδας/τοπικού πάχους
* Ραδιοσυχνότητες(RF)
* Σύσφιξη προσώπου,σώματος/κυτταρίτιδα)
* Χαρτογράφηση σπίλων 
* Θεραπεία υπεριδρωσίας
* Νήματα PDO

Εμφανίσεις
10611
Φωτογραφίες
Rose_bikini-masxales.png
Rose_kyttaritida-sisfixi.png
Rose_podia-bikini-masxales.png
Χάρτης