Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

doumasfb

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ - ΒΑΦΕΙΟ ΔΟΥΜΑΣ

Φανοποιείο Αυτοκινήτων

ΒΙ.ΠΕ., Οδός 7,Ιωάννινα
Περιγραφή

Το Φανοποιείο – Βαφείο Δούμας δραστηριοποιείται στο χώρο των βαφών και της φανοποιϊας με  μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φιλικό προς τους πελάτες περιβάλλον.

Η πολύχρονη εμπειρία και η συνεργασία του στο χώρο του αυτοκινήτου, οι ασυναγώνιστες τιμές, η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση συνθέτουν το επαγγελματικό προφίλ, το οποίο εμπιστεύονται τόσα χρόνια οι πελάτες μας.

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με  ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και τη συνέπεια ακόμη και  τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας που δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και το καλό, ποιοτικό αποτέλεσμα.

 Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την επισκευή, το γυάλισμα, βαφή, φανοποιϊα, γρατσουνιές, γδαρσίματα, λακκούβες από το  παρελθόν και επισκευές ζημιών από χαλάζι, από την πιο μικρή υλική ζημιά μέχρι την πιο μεγάλη για κάθε μάρκα αυτοκινήτου.

Πάνω απ’ όλα ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον κόσμο που μας επιλέγει επιδιώκοντας στη δημιουργία διαχρονικών φιλικών σχέσεων με τους πελάτες μας και όχι μόνο μια απλή και μεμονωμένη τυπική διαδικασία που θα λήξει με το πέρας των εργασιών.

Υπηρεσιες

Επισκευή - Βαφή αμαξώματος

*  Άριστη τεχνογνωσία και πιστοποιημένους επαγγελματίες

Χρήσιμοποιούμε σύγχρονο και άρτιου τεχνικό εξοπλισμού

*  Ηλεκτρονική καλίμπρα

*  Μπορούμε να εφαρμόσουμε γενική, εξωτερική και εσωτερική βαφή και αλλαγή χρώματος

*  Διαθέτουμε φούρνο βαφής

Επαναφορά Χρώματος - Γυάλισμα - Κέρωμα

Η πρώτη εντύπωση, είναι πάντα η κατάσταση του χρώματός του αυτοκινήτου και  δείχνει πάντα πόσο καλοδιατηρημένο και προσεγμένο είναι.

Τα υλικά μας είναι κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής και είναι σχεδιασμένα για χρήση σε φανοποιεία μόνο, ενώ δεν περιέχουν σιλικόνη ή αμμωνία, όντας φιλικά στο περιβάλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας και πάρτε μια προσφορά!

 

Εμφανίσεις
7416
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
doumas1.jpg
doumas3.jpg
doumas2.jpg
45656564 (2).jpg
Χάρτης
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα9:00 - 16:00
Τρίτη9:00 - 16:00
Τετάρτη9:00 - 16:00
Πέμπτη9:00 - 16:00
Παρασκευή9:00 - 16:00
Σάββατο9:00 - 14:00
Κυριακή-