Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

patoynasfb

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΤΟΥΝΑΣ

Ελαστικά - Ζάντες - Ζυγοστάθμιση - Αμορτισέρ - Ευθυγράμμιση
Εξωτερικό Κινητό Service 
Michelin - BfGoodrich - Continental - Uniroyal - Kormoran

Νικοπόλεως 47,Ιωάννινα
4οχλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων - Κονίτσης, Αγιος Ιωάννης Τηλ.2651061369, Fax : 2651062172, Κινητό : 6945264214
Περιγραφή

Youtube : Elastika Patounas

Facebook : Elastika Patounas

Η εταιρεία A. Πατούνας – Σ. Πατούνας Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας και επισκευής ελαστικών και ζαντών. Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Αλέξανδρος Πατούνας, ένας από τους παλαιότερους εμπόρους ελαστικών στα Ιωάννινα. Η αρχή έγινε το 1985, σ’ έναν μικρό χώρο μέσα στην πόλη και έκτοτε η εταιρεία ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία. Το 2001 μεταφερθήκαμε  σε μεγαλύτερες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στο 4ο χλμ της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κονίτσης, όπου παραμένουμε μέχρι και σήμερα.

Ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η εμπειρία ανέδειξαν γρήγορα την A. Πατούνας – Σ. Πατούνας Ο.Ε. σε πρωτοπόρο στον χώρο των ελαστικών και ζαντών στα Ιωάννινα και σε ολόκληρη την Ήπειρο. Το 2008 προχωρήσεμε σε αναβάθμιση όλων των μηχανημάτων μας, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο μια από τις πρώτες θέσεις πανελλαδικά σε επίπεδο εξοπλισμού. Το 2009 λάβαμε πιστοποίηση ποιότητας λειτουργίας από τον φορέα ΤÜV AUSTRIA HELLAS με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ το 2014 κατακτούμε την πρώτη θέση πανελλαδικά στην αξιολόγηση από τον ίδιο φορέα, γεγονός που μας καθιστά την πρώτη σας επιλογή!

Υπηρεσίες

Στο κατάστημά μας θα βρείτε λύση σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας. Το συνεργείο μας διαθέτει τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει υπεύθυνα, και με άριστη γνώση των αναγκών του οχήματός σας, να παρέχει την απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη, διασφαλίζοντας την άψογη λειτουργία του και τις υψηλές αποδόσεις του.

Με επαγγελματισμό και συνέπεια, πραγματοποιούμε όλες τις απαιτούμενες εργασίες για την τοποθέτηση, την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση των ελαστικών και των ζαντών του οχήματός σας, με άριστα αποτελέσματα εργασίας. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, με σωστές συμβουλές και υπεύθυνο service σε φιλικές τιμές.

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ – ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ

Τα ελαστικά πρέπει πάντα να ζυγοσταθμίζονται πριν τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο.

Η έλλειψη ζυγοστάθμισης μπορεί να προκαλέσει τριγμούς και δονήσεις στο σύστημα διεύθυνσης και να κουράσει τον οδηγό.

Η έλλειψη ζυγοστάθμισης μπορεί να προκαλέσει ανομοιόμορφη και γρήγορη φθορά στο ελαστικό αλλά και φθορά στις αναρτήσεις του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση που παρατηρήσετε δόνηση ή τριγμούς στο τιμόνι επισκεφθείτε άμεσα το συνεργαζόμενο βουλκανιζατέρ και ζητήστε να γίνει ζυγοστάθμιση των ελαστικών σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΖΑΝΤΩΝ

Η επισκευή της ζάντας αποτελεί για μας αντικείμενο που γνωρίζουμε καλά, αφού 32 χρόνια τώρα πρωτοπόροι και ενήμεροι για τις νέες μεθόδους, σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων σε επισκευές Ζαντών. Χιλιάδες μικροσφαιρίδια πορσελάνης σε σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματα παλμικής κίνησης, εξασφαλίζουν στις ζάντες σας γυάλισμα χρωμίου για πάντα.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

Τα ελαστικά πρέπει πάντα να ζυγοσταθμίζονται πριν τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο.

Η έλλειψη ζυγοστάθμισης μπορεί να προκαλέσει τριγμούς και δονήσεις στο σύστημα διεύθυνσης και να κουράσει τον οδηγό.

Η έλλειψη ζυγοστάθμισης μπορεί να προκαλέσει ανομοιόμορφη και γρήγορη φθορά στο ελαστικό αλλά και φθορά στις αναρτήσεις του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση που παρατηρήσετε δόνηση ή τριγμούς στο τιμόνι επισκεφθείτε άμεσα το συνεργαζόμενο βουλκανιζατέρ και ζητήστε να γίνει ζυγοστάθμιση των ελαστικών σας.

ΑΖΩΤΟ

Εμείς στο κατάστημά μας είμαστε εξοπλισμένοι με τον κατάλληλο εξοπλισμό και διαθέτουμε τις απαραίτητες γνώσεις, έτσι ώστε μετά από 2-3 γεμίσματα στα ελαστικά σας, ο αέρας που θα διαθέτουν τα ελαστικά αυτοκινήτου σας θα αποτελείται από 100% άζωτο, χωρίς ίχνη υγρασίας

Το Άζωτο προσφέρει καλύτερο κράτημα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ελαστικών, μειωμένη κατανάλωση καυσίμων και πιο ασφαλές φρενάρισμα.

Διαθέτουμε κινητό συνεργείο για την αντιμετώπισηκάθε έκτακτης ανάγκης σας!!!

3 Kινητά Συνεργεία!

Στην επιχείρησή μας λειτουργούν τρία (3) κινητά συνεργεία τόσο για επιβατικά όσο για φορτηγά ελαστικά. Είναι πλήρως εξοπλισμένα για την αλλαγή ή την επισκευή των ελαστικών στον τόπο στάθμευσης των πελατών μας.

Αν θελήσετε να αντικαταστήσετε τα ελαστικά του οχήματος σας στον τόπο στάθμευσης του ή αν χρειαστεί να επισκευάσετε κάποιο ελαστικό και είναι αδύνατη η μετακίνηση του οχήματος, κανένα πρόβλημα. Όποια και αν είναι  η επιλογή σας εμείς μπορούμε να την κάνουμε πράξη.

Έτσι λοιπόν η εταιρία μας κυριολεκτικά σας παρέχει μια αλυσίδα εφοδιασμού που καλύπτει σφαιρικά το επιβατικό ελαστικό, το φορτηγό ελαστικό, και τα ελαστικά των μηχανημάτων σ’ όποιο σημείο της Ηπείρου και εάν βρίσκεστε?

Εμφανίσεις
4283
Φωτογραφίες
123105126_105111884736043_9106170871929295082_n.jpg
DSC4972-1.jpg
DSC5001-2.jpg
DSC5014ok.jpg
DSC5065-2.jpg
DSC5090-1.jpg
Χάρτης
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα08:30 - 17:30
Τρίτη08:30 - 17:30
Τετάρτη08:30 - 17:30
Πέμπτη08:30 - 17:30
Παρασκευή08:30 - 17:30
Σάββατο09:00 - 14:00
ΚυριακήΚλειστά