Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

idomain3

DOMAIN ΧΡΥΣΗΣ

Κατασκευή πορτών - παραθύρων

Κατσικάς,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η εταιρεία DOMAIN ιδρύθηκε το 1996 με κύριο αντικείμενο την κατασκευή μεταλλικών κουφωμάτων.

Με σταθερά ανοδική πορεία καταφέρνει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο χώρο των κατασκευών.

Με την ανέγερση ιδιόκτητων εγκαταστάσεων 350 τ.μ. για την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου.

Η ηγετική της πλέον παρουσία στην αγορά οφείλεται στην μεγάλη ποικιλία συστημάτων κουφωμάτων που διαθέτει, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και στη συνεχή προσπάθεια για όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το 2005 αποτελεί χρονιά σταθμό για την DOMAIN αφού απέκτησε σύστημα ελέγχου παραγωγής ( F.P.C.) που αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της για την παραγωγή σταθερά υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Έχοντας πλέον αποκτήσει εξειδίκευση, τεχνογνωσία πάνω στις κατασκευές κουφωμάτων & διαθέτοντας τις εγκαταστάσεις & το μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτείται.

Για την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων η DOMAIN προχωρά & στην κατασκευή κουφωμάτων PVC διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της.

Η DOMAIN θέτει νέα πρότυπα στις εξελίξεις των κουφωμάτων & έχει ένα σαφή προσανατολισμό στις σχέσεις με τους πελάτες της.

Γνώμονας για τη συνέχεια της ανοδικής πορείας και το σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων της εταιρείας θα εξακολουθήσει να είναι το δίπτυχο , επαφή και γνώση για τις ανάγκες του πελάτη και οργάνωση για την απόλυτα επιτυχή κάλυψη αυτών των αναγκών.

Εμφανίσεις
8071
Φωτογραφίες
2.jpg
Image2.jpg
Image8.jpg
Image13.jpg
Image14 (1).jpg
Image17.jpg
Image20.jpg
Χάρτης