Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

eytaxfb

ΗΠΕΙΡΟΣ OIL - ΕΥΤΑΞΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Πετρελαιοειδή Πρατήρια - Διανομές

Τηλ. 2651033312

Λεωφόρος Γράμμου 14,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η ΗΠΕΙΡΟΣ OIL ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Άγγελο Ευταξία και σταδιακά κατέλαβε μια από τις πρώτες θέσεις στον τομέα της λιανικής και χονδρικής εμπορίας πετρελαιοειδών στην Περιφέρεια Ηπείρου. Η εδραίωση της εταιρίας σε αυτόν τον κλάδο επετεύχθη με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, την ποιοτική παροχή υπηρεσιών και τις ασυναγώνιστες τιμές.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διακίνησης καυσίμων είναι άριστα εξοπλισμένες με προηγμένα συστήματα ελέγχου και ασφάλειας, όπως επίσης και ο ιδιόκτητος στόλος βυτιοφόρων οχημάτων και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ΗΠΕΙΡΟΣ OIL.

H ΗΠΕΙΡΟΣ OIL κατανοώντας το δύσκολο διαχειριστικό έργο, έχει στο δυναμικό της μία άρτια εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών – συμβούλων, οι οποίοι είναι στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της πολυκατοικίας σας.

Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη, οικονομικότερη και πιο αξιόπιστη λύση στα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με παράλληλο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Εμφανίσεις
6312
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
Χάρτης
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα9:00π.μ.–7:00μ.μ.
Τρίτη9:00π.μ.–7:00μ.μ.
Τετάρτη9:00π.μ.–7:00μ.μ.
Πέμπτη9:00π.μ.–7:00μ.μ.
Παρασκευή9:00π.μ.–7:00μ.μ.
Σάββατο9:00π.μ.–7:00μ.μ.
ΚυριακήΚλειστά