Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

mpenoufb

ΜΠΕΝΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

Ιατρός Παιδίατρος

Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC

Το ιατρείο λειτουργεί μόνο με ραντεβού.

Ρήγα Φεραίου & Σούτσου (Πίσω από Express Market),Ιωάννινα
Περιγραφή

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Tι σημαίνει IBCLC

Οι Διεθνώς Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Γαλουχίας IBCLC έχουν τις ειδικές γνώσεις, την άριστη δεξιοτεχνία και ορθή επαγγελματική στάση ώστε να παρέχουν ποιοτική, θεωρητική και πρακτική βοήθεια, συμπαράσταση και υποστήριξη στα μωρά και στις μητέρες, για να καταφέρουν να θηλάσουν. 

Δουλεύουν για την πρόληψη και την επίλυση των προβλημάτων Μητρικού Θηλασμού. Ενθαρρύνουν και υποστηρίζουν την πρωτοβουλία των γονέων και την συμμετοχή τους στις αποφάσεις που αφορούν το παιδί τους πριν και μετά την γέννησή του.

Γενικότερα ενθαρρύνουν ένα κοινωνικό περιβάλλον που υποστηρίζει τις θηλάζουσες οικογένειες. Η πιστοποίηση αυτή έχει αναγνωριστεί σε όλο τον κόσμο ως η πιο έγκυρη στο χώρο λόγω των υψηλών απαιτήσεων που προϋποθέτουν την συμμετοχή στις εξετάσεις και την συνεχή επιμόρφωση που απαιτείται για την υποχρεωτική επανεξέταση με τά από 5 χρόνια.

Aπό την απαραίτητη προϋπηρεσία στο χώρο του Μητρικού Θηλασμού μέχρι την τελική γραπτή εξέταση – είναι μελετημένη έτσι ώστε να διασφαλίζει την ποιότητα της υγειονομικής φροντίδας και να ορίζει το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο λειτουργίας των Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC.

Υπηρεσίες :

- Εμβολιασμοί/ Τακτική παιδιατρική παρακολούθηση

- Επισκέψεις κατ'οίκον

- Συμβουλευτική γαλουχίας

- Πιστοποιημένη επάρκεια πρότυπης δοκιμασίας "nais" πρώιμης ανίχνευσης διαταραχών αυτιστικού φάσματος

- Εξουσιοδοτημένη συνεργάτης Α-τεστ σχολικής ετοιμότητας 

Εμφανίσεις
5018
Κατηγορίες
Βρίσκεται σε: ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ
Φωτογραφίες
IMG_2024.jpg
mpenou1.jpg
mpenou2.jpg
Χάρτης