Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

capefb2

CAPE NORTH WEST

Ξενοδοχείο - Resort restaurant  - Beach Bar - Γάμοι

Βάλτος,Πάργα
Περιγραφή

Μπορείτε να φανταστείτε την τέλεια διαφυγή σας το καλοκαίρι; Περιλαμβάνει μια χρυσή αμμώδη παραλία και κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά; Βλέπετε τον εαυτό σας να χαλαρώνει κάτω από τον ζεστό ήλιο πίνοντας ένα δροσερό κοκτέιλ απολαμβάνοντας τη μαγεία του έναστρου καλοκαιρινού ουρανού; Η φαντασία πλέον ζωντανεύει! Το Cape North West είναι ο απόλυτος προορισμός για να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε μια ευχάριστη πραγματικότητα.

Αποδράστε από τα συνηθισμένα 

Μπορείτε να φανταστείτε την τέλεια διαφυγή σας το καλοκαίρι; Περιλαμβάνει μια χρυσή αμμώδη παραλία και κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά; Βλέπετε τον εαυτό σας να χαλαρώνει κάτω από τον ζεστό ήλιο πίνοντας ένα δροσερό κοκτέιλ απολαμβάνοντας τη μαγεία του έναστρου καλοκαιρινού ουρανού; Η φαντασία πλέον ζωντανεύει! Το Cape North West είναι ο απόλυτος προορισμός για να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε μια ευχάριστη πραγματικότητα.

Ο τρόπος ζωής στην παραλία, εμπνευσμένος από την ειδυλλιακή ελληνική καλοκαιρινή διάθεση, μεταφράζεται σε τέλειες εικόνες και ηλιόλουστες στιγμές, σε ένα ευχάριστο και ευωδιαστό φυσικό περιβάλλον, σε ένα νησί που απολαμβάνεις πολυτελή διαμονή και εξαιρετικές υπηρεσίες ποιότητας και που στο τέλος όλα αυτά εξασφαλίζουν μια πολύτιμη καλοκαιρινή ανάμνηση!

Το Cape North West είναι μια μοναδική επιλογή για καλοκαιρινή διασκέδαση, προσφέροντας τις απόλυτες χαλαρωτικές και διασκεδαστικές διακοπές. Δημιουργήθηκε το 2011 με σκοπό να αναδείξει την ομορφιά του κόλπου του Βάλτου με θέα την πανέμορφη και γραφική Πάργα.

Αποτελούμενο από 2 διαφορετικά συγκροτήματα με ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους, το Cape West North ανταποκρίνεται στις πλήρεις ανάγκες διαμονής και ψυχαγωγίας, προσφέροντας στους επισκέπτες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις.

Εστιατόριο

Ένα κομμάτι... από παράδεισο.

Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Κάτι που να ταιριάζει στην αναζήτησή σας για το καταπληκτικό. Κάτι που πάντα θα θέλετε να μιλήσετε γι 'αυτό!

Μόλις λίγα βήματα από την αμμουδιά σας υποδέχεται το κομψό και μινιμαλιστικό εστιατόριο, με προτάσεις που προσφέρουν την πληρέστερη γαστρονομική εμπειρία. Δελεαστικές γεύσεις, εμπνευσμένα συστατικά και γαστρονομική μαεστρία, συνδυάζονται αρμονικά σε ένα μενού από εξαίσια δημιουργήματα.

Τα πάντα στο εστιατόριο Cape North West είναι προικισμένα με μια μεσογειακή “φλόγα” που παρουσιάζεται με πρότυπα υψηλής ποιότητας εστίασης. Σεβόμενοι όλες τις επιλογές για τον τρόπο ζωής, έχουμε συμπεριλάβει μια επιλογή από χορτοφαγικές και vegan επιλογές. Η εκλεκτική εμπειρία απόλαυσης γευμάτων κορυφαίας ποιότητας εμπλουτίζεται με μια λίστα από εξαιρετικά ελληνικά κρασιά καθώς και από μερικές αξιοσημείωτες ετικέτες αφρώδους οίνου που ικανοποιούν απόλυτα την αγάπη σας για ποιοτικούς οίνους.

Η Διαμονή

Μόλις λίγα βήματα από τη χρυσή αμμουδιά, που περιβάλλεται από ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον και μέσα σε ένα όμορφο κτίριο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, βρίσκονται έξι όμορφα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια.

Καθένα είναι ένα μικρό κόσμημα μινιμαλιστικού σχεδιασμού και άψογης καθαριότητας και θα εγγυηθεί μια χαλαρωτική και άνετη διαμονή, μόλις 80μ μακριά από το μπαρ, το εστιατόριο και όλη τη διασκέδαση στην παραλία. Εξίσου φινετσάτη διαμονή προσφέρουν τα ιδιωτικά μας μπανγκαλόου που βρίσκονται μέσα στον άνετο και περιποιημένο κήπο μας.

Οι παροχές των δωματίων όπως κλιματισμός, θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ, καφετιέρα, τηλεόραση, Wi-Fi και πρωινό, περιλαμβάνονται στο πακέτο διαμονής ενώ επιπλέον ο δωρεάν χώρος στάθμευσης και οι δωρεάν ξαπλώστρες ολοκληρώνουν την επιθυμία μας για την απόλυτη ευχαρίστησή σας.

Beach Bar 

Είτε χρειάζεστε κάτι για να σας τονώσει σε μια διασκεδαστική μέρα στην παραλία, είτε επιθυμείτε να χαλαρώσετε στο bar με μια καλοκαιρινή διάθεση, το Cape North West Beach Bar είναι εκεί για να σβήσετε τη δίψα σας! Από καφέ έως ποτά και κοκτέιλ, με ενδιάμεσα λαχταριστά σνακ, το beach bar προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που εκφράζουν την εκτίμησή μας για την προτίμησή σας.

Γάμοι

Η ουσία της γαμήλιας ευδαιμονίας αποτυπώνεται και μεταφράζεται σε μια μοναδική, ειδυλλιακή εμπειρία. Ας είμαστε εμείς το σκάφος για το ταξίδι της ημέρας του γάμου σας για να πραγματοποιήσουμε την ονειρική σας στιγμή. Με την παραλία κάτω από τα πόδια σας και την πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε μια ξεχωριστή, αξέχαστη εμπειρία ζωής, που μόνο τα υψηλά standards του Cape North West είναι σε θέση να εγγυηθούν.

Εμφανίσεις
4829
Φωτογραφίες
CAPE NORTH WEST.jpg
12246656_896900190400155_5475346668693666855_n.jpg
61745763_2230127753744052_8955794891414175744_n.jpg
Χάρτης