Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

lamproutuningfb

ΛΑΜΠΡΟΥ TUNING SOLUTIONS

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Μπάμπης: 6942291950

Σπύρος : 6986885036

4ο χλμ Ιωαννίνων - Κονίτσης,Ιωάννινα
Περιγραφή

ΛΑΜΠΡΟΥ Tuning Solutions

Συνεργείο Αυτοκινήτων Ιωάννινα

Η εταιρεία ΛΑΜΠΡΟΥ TUNING SOLUTIONS, με έδρα τα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται 30 χρόνια στο χώρο των επισκευών αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα SMART, MERCEDES-BENZ, BMW, VW GROUP

Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άρτια τεχνολογική μας κατάρτιση, την εργασιακή μας συνέπεια, την εξειδίκευση καθώς και την συνεχή μας επιμόρφωση στις νέες τεχνολογίες είναι η εγγύηση για τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, σχεδιάζουμε μαζί σας το δικό σας αυτοκίνητο, επισκευάζοντας και βελτιώνοντας αν χρειαστεί τις δυνατότητες του.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

Εμπειρία

Η επιχείρηση μας ΛΑΜΠΡΟΥ Tuning Solutions έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πολλά έργα από τότε που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα των επισκευών αυτοκινήτων το 1993.

Τεχνογνωσία

-Προκειμένου να προσφέρουμε με συνέπεια κορυφαίες υπηρεσίες, οι εταιρεία μας λαμβάνει συνεχή εκπαίδευση σε νέα συστήματα και τεχνολογίες.

Εχεμύθεια

Για να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, η εχεμύθεια είναι ένα κρίσιμο μέρος της επιχείρησής μας.

Ετοιμότητα

Παρέχουμε συντήρηση για να διασφαλίσουμε ότι τα συστήματα που εγκαθιστούμε λειτουργούν σωστά, καθώς είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για κάθε πρόκληση.

Το συνεργείο αυτοκινήτων LAMPROU Tuning Solutions, που εδρεύει στα Ιωάννινα, είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα απαραίτητα εργαλεία και είναι σε θέση να εκτελεί ποικίλες δραστηριότητες που σχετίζονται με την ανακατασκευή, επισκευή, συντήρηση και βελτίωση όλων των τύπων οχημάτων με εξειδίκευση στα Smart, Mercedes-benz, Bmw, Vw Group.

Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας και την καλύτερη δυνατή απόδοση του αυτοκινήτου σας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει 100% ακριβείς λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα με αυτό καθώς και συμβουλές για τη συντήρηση και τη λειτουργία του.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

-  Διάγνωση Οχημάτων

-  Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ

-  Ανταλλακτικά/Αξεσουάρ

Συντήρηση A/C-Κλιματισμού

Λογισμικό Ελεγχου Mercedes και Smart

Service και περιοδικός Έλεγχος Οχημάτων

Επισκευές Κινητήρων και μηχανικών τμημάτων του οχήματος

- Ανακατασκευή Smart

- Γενική Ανακατασκευή Smart 450 600cc

- Δερματινη Επενδυση Σαλονιου Smart

- Επισκευή Κουκούλας & Δερμάτινη Επένδυση Σαλονιού

Εμφανίσεις
7070
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
Slide1.jpg
slide2.jpg
tuninglamprou.jpg
Χάρτης