Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

papaggelisfb

ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Μεταλλικές Κατασκευές - Επεξεργασία Λαμαρίνας

Ανοξείδωτες Κατασκευές - Ειδικές Κατασκευές

Κτηνοτροφικά Μηχανήματα

9ο χλμ Ιωαννίνων-Κονίτσης,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η εταιρεία μας ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ συστήθηκε το 2012 μετά την συνταξιοδότηση του ιδρυτή ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΣΠΥΡΟΥ που από  το 1976 δραστηριοποιείτε στον χώρο του μετάλλου. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που στόχος της ήταν και είναι η δημιουργία λύσεων και καινοτομιών στον τομέα των μεταλλικών και ανοξείδωτων κατασκευών και στον τομέα των κτηνοτροφικών μηχανημάτων.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο 9ο χλμ. Ιωαννίνων- Κόνιτσας αναβαθμίζουμε συνεχώς τον μηχανολογικό εξοπλισμό μας και της υπηρεσίες μας, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των εξατομικευμένων αναγκών κάθε πελάτη μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα και τιμή.

Με 40 και πλέον χρόνια πείρα στόχος της εταιρείας μας είναι η δημιουργία διαφοροποιημένου προϊόντος που θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αγορές υψηλών απαιτήσεων γι’ αυτό και η διαδικασία παραγωγής έχει προσαρμοσθεί πλήρως στα πλαίσια της πιστοποίησης C.E. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πέρα από το ζήτημα της ασφάλειας των εργαζομένων μας και των κατασκευών, που για εμάς είναι δέσμευση, να μπορούμε να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων στους απαιτητικούς μας πελάτες.

Όραμα - Στρατηγική 

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον κύριο στόχο της επιχείρησης αποτελεί η σταδιακή ανάπτυξη χωρίς όμως να υπάρχει απόκλιση από της αρχές της ολικής ποιότητας.

Η σταδιακή ανάπτυξη προσβλέπει σε εξάπλωση των συνεργασιών σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στην κατεύθυνση αυτή συμβάλει η στρατηγική θέση στην οποία βρίσκετε η έδρα της επιχείρησης μας μετά την ολοκλήρωση των έργων της Εγνατίας και της Ιονίας οδού. Πέρα από την μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου είναι δεδομένο ότι αυτές οι υποδομές θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του γεωγραφικού διαμερίσματος της ΗΠΕΙΡΟΥ και ότι ο κόμβος των Ιωαννίνων θα αποτελέσει το σταυροδρόμι των Βαλκανίων στις οδικές εισαγωγές- εξαγωγές.

Το πρόγραμμα 5ετιας της εταιρίας μας προσβλέπει στην περαιτέρω ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού που θα έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία οικονομιών κλίμακας και την αύξηση του κύκλου εργασιών των θέσεων εργασίας

Εξοπλισμός :

Διαθέτουμε όλοι την γκάμα σε λαμαρίνες μαύρες γαλβανιζέ και ανοξείδωτες σε όλα τα νούμερα ετοιμοπαράδοτα.

> 2 Στρατζόπρεσσες Μια CNC 3 m και η άλλη υδραυλική 4 m

> Ψαλίδι κοπής λαμαρίνας μήκους 3 m Με δυνατότητα κοπής μέχρι 6 mm

> Κύλινδρος 2,5 m πριονοκορδέλα

> Τόρνος

> Ηλεκτροκολλήσεις MIG και TIG

Εμφανίσεις
6837
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
papaaggelis3.jpg
papaggelis1.jpg
papaggelis2.jpg
Χάρτης